Good news

3/04/2015

Jeeeij vihdoinki kämppäuutisia!
 Pitkä etsintä on lopulta tuottanut tulosta ja kämppä Helsingistä on löytynyt :) Mulla kävi ihan uskomaton tuuri ja löysin unelma asunnon upealta paikalta. Kyseessä on siis vasta valmistunut upouusi yksiö Laajasalon merenrannasta. Yksiössä neliöitä on reilu 25 ja iso terassi on toki plussaa. Pitää vielä hommata minipallogrilli ja terdekausi voi alkaa ;)
Hyvien kulkuyhteyksien päässä ollaan, kun keskustaan menee 20 min bussilla ja metrolla. Bussi kulkee ihan talon edestä ja menee 7 min välein. Se 20 minuuttia on todellakin merinäköalan arvoista. Ihana päästä vähän kauemmas kaikesta hulinasta ja vilskeestä, joskin Helsingin mittakaavassa sekin on ihan eri...Pelkässä Laajasalossa asuu 16 tuhatta ihmistä. Huh mun asuinalueella Oulussa asuu hyvällä tuurilla pari tai muutama tuhat :D
Elämä Helsingissä tulee siis olemaan erilaista monellakin tavalla enkä malta oottaa mitä uudet tuulet ja kaupunki tuo tullessaan. Ihana asuinympäristö ja asunto pehmentää varmasti laskua. Ja oonhan mä oottanu Helsinkiin pääsemistä jo iät ja ajat. Ihana päästä veljien luokse! Tuntuu, etten oo kuitenkaan vielä ihan tajunnu, että oon oikeasti lähössä ja niin pian. Onneksi kaikki kaverit tietää, että mun ovet on aina avoinna ja voi tulla kyläilemään. Tai oikeastaan pitää.
Tässä muutama kuva mun tulevasta kodista:

UntitledUntitled5 kommenttia:

5. maaliskuuta 2015 klo 13.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tota fonttia on muuten suhteellisen hankala lukea. Vaihtasin johonkin muuhun.

 
5. maaliskuuta 2015 klo 14.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivalta näyttää ulkoasu-uudistus! :) mutta voisitko vaihtaa fontin johonkin helppolukuisempaan?

 
6. maaliskuuta 2015 klo 18.15 , Blogger Siiri kirjoitti...

Fontti näytti ihan eriltä Mac bookin kautta ja näköjään Windowsilla se oli jotenki ohuempi ja hankala lukuisempi. Mutta problem solved! Joko on parempi?

 
6. maaliskuuta 2015 klo 19.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lähdetkö sä opiskelemaan Helsinkiin vai muutatko "muuten vain"?:)

 
7. maaliskuuta 2015 klo 1.38 , Blogger Siiri kirjoitti...

Eihän sitä Helsinkiin ihan muuten vaan muuteta ainakaan noilla vuokrahinnoilla. Mutta siis tarkotuksena on tehä töitä syksyyn asti ja sitte mahdollisesti kouluun :) Oon pyrkiny myös Tallinnaan ja Porvooseen Helsingin lisäksi

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu