Christmas spirits

12/26/2014

Jouluja kaikille! Toivottavasti ootte juonu paljon kuumaa glögiä ja nauttinu läheisten seurasta. Tänne loma tuli ainakin tarpeeseen ja oon ihan onnellisena möllöttäny kotona. Nyt alkaa jo maha olla sen verran täys kaikista jouluruuista, että jaksaa oottaa ens jouluun. Oon keränny voimia uuttavuotta varten ja se sais jo tulla! Tapsantanssien tanhuamiset jätin mielelläni väliin ja uppouduin sen sijaan Orange is the new black- sarjan maailmaan. Pukki oli ilmeisesti kuunnellu toiveet! joulu14 064 3joulu14 048 2 Unirytmit on menny ihan perseelleen ja heräilen yleensä vasta iltapäivällä...Mutta minkä sille voi, että yöt vaan nyt on parasta aikaa, sillon iskee kaikki inspiraatiot! En edelleenkään ymmärrä tätä mun hirveetä kirjabuumia. Päivällä ei huvita yhtään lukea, mutta yöntunteina on ihana hypätä toiseen maailmaan kynttilänvalossa ja teekuppi kädessä. joulu14 085 2joulu14 lahjat 033 2joulu14 lahjat 025 2 Äiskä osui kyllä naulan kantaan, kun osti mulle joululahjaksi I am Malala-kirjan. Ihan uskomaton tarina Nobelin palkinnon saaneesta 17-vuotiaasta tytöstä, joka puolusti Palestiinassa naisten opiskeluoikeutta. Ääri-islamijärjestö Taleban ampui Malalaa päähän, mutta tyttö selvisi ja kertoo nyt kirjassa elämäntarinansa :) Suosittelen tosi paljon! Kirjaa ei oo vielä suomennettu ollenkaan, mutta englanninkieli ei hidastanu yhtään.
Armanin maailma -kirjan ostin joululahjarahoilla hemmotellakseni itteäni ;) Tykkään ihan sikana kaikista matkailuohjelmista ja Armanin ristiretki lukeutuu kyllä suosikkeihin. Tykkäsin kirjasta, ei siinä, mutta jotenkin oli vaikee lukea Helsingin murteella kirjotettua puhekieltä. Aattelin, että valokuvauskirjaa vois lueskella loman aikana ja kehittää vähän omia taitoja, mutta toistaiseksi se on pysyny ihan hyllyssä... joulu14 lahjat 038 2 ...tässä syy siihen. Katoin Kanadassa jo kaikki jaksot kerran, mutta toinen kierros ei tunnu vielä missään. Tääkin on joku uus villitys, koska en koskaan kato telkkaria tai mitään sarjoja! joulu14 lahjat 001 2 SisustajaSiiri oli mielissään näistä lahjoista. Kaks uutta designkehystä! Haluan kaikki mun kaverikuvat kauniisti esille söpöihin valokuvakehyksiin. Jotkut teinivuosien helmet ei kuitenkaa pääse ihan hylylle asti.

joulu14 lahjat 007 2
Äiti ja iskä on ilmeisesti ihan messissä tässä muutan Helsinkiin jutussa, koska useammasta paketista paljastu pienkodinkoneita haha. joulu14 lahjat 009 2joulu14 lahjat 013 2 Äitiltä sain kunnon hemmottelupaketin. LS stylen kanta-asiakkaana se antoi mulle lahjakortin geelikynsien laittoon 8) Tekis mieli säästää yo-juhliin, mutta en ehkä malta oottaa niin kauaa! Aloe Veran hiustenhoitoaineet tulee myös tarpeeseen. joulu14 lahjat 024 2 Pehmeet paketit on parhautta! Varsinki, kun sieltä paljastuu mummon kutomat sukat. joulu14 lahjat 022 2 joulu14 lahjat 018 2 Kanadan paketti lämmitti sydäntä. Jacob ja Maelle lähetti omat terveisensä ja sain huippuhienoja piirustuksia. Lempparikuusenkoriste roikkuu parhaalla paikalla. On niin ihana miten lämpimissä ja läheisissä väleissä oon pysyny mun Kanada hostperheen kanssa. Ikävä sinne!
  joulu14 lahjat 040 2
Mulla alko sittenki tekemään mieli porkkanalaatikkoa...Sitä olis jääkaappi täynnä eli taidan mennä yösyöpöttelemään. Nautinnollista viikonloppua kamut!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu