Hell down, heaven down

10/05/2014

jeepäivän asu 014päivän asu 015
Eilisenpäivän asua :) rip korvakoru, joka hukku baari-illan riennoissa.
 Käytiin tyttöjen kanssa leffassa kattomassa Jos vielä jään, joka on ollu must see listalla jo pitkän aikaa, mutta en vaan oo saanu aikaseksi mennä. Leffana ehkä pienoin pettymys, vaikka tottakai romanttiset rakkaustarinat on aina ihania, mutta tää oli jotenki vähän ahistava elokuva. Ainaki tämmöselle munlaiselle herkälle nössölle :D
Sigman ja Paloma Faithin Changing-biisin sanat pyörii päässä. Jollain tavalla samaistun niihin tosi paljon ja musta se muutenki hyvä biisi, vaikka normaalisti oonki tommosia radio jumputuksia vastaan.
Elämässä puhaltaa uudet tuulet, koska abivuosi on menossa ja kaikki kaverit on jo valmistunu. Välillä on vähän yksinäinen olo. Onneksi meillä on kiva vaihtariporukka, joitten kanssa yritetään kovasti tutustua ja viettää aikaa.
 Ihania työkeikkoja Helsingistä luvassa ja siellä tulee käytyä aika useaankin tahtiin. Musadiplomin teko pitää myös kiireisenä ja Vancouverin yliopistoon hakeminen alkaa ihan kohta! Eli paljon monimutkasia paperitöitä luvassa. Sandyn kanssa ollaan suunniteltu Tukholman matkaa, jotta nähtäis millasta siellä vois olla opiskelu ja elämä. Jatko-opiskelu on siis aiheena aika pinnalla. Kemian kurssi tuottaa myös tuskaa...olipa seki idea jättää se viimeseen vuoteen. Se minkä taakseen jättää sen edestään löytää. No mutta onneks kirjotukset on alta pois ja sen takia onkin tosi keventynyt mieli.
Toivottavasti teki nautitte syksystä yhtä paljon ku minä!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu