a fresh new look

8/29/2014

Tadaa! Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta!? Kiitos ja kumarrus ihanalle Sinille, joka on siis tämän ihanuuden takana. Tuntuu ihan hullulta että muokkailtiin Sinin kanssa Candyliciousta ensimmäisen kerran vuonna 2010... Niin ne vuodet vierii ja oon kyllä tykänny kirjotella tänne. Joskus tosi ahkerasti ja toisinaan vähän huonommalla menestyksellä. Kiitos teille jotka ootte pysyny mukana! Nyt on aika uudelle alulle ;)

Pitkään aikaan en oo mitään vaatepostauksia tehny niin ajattelin vähän ottaa kiinni ja esitellä teille joitain mun Kanada ostoksia. Robson streetillä tuli shoppailtua useampaan otteeseen, onhan se maailman kuulu shoppailu katu.

siiri 019 siiri 009 Kävelin Vansin liikkeeseen ja rakastuin ensisilmäyksellä...En oo mikään himo Vans käyttäjä, mutta näitä ei voinu jättää sinne. Pieni jalkasena sain nämä vieläpä lasten osastolta puolet halvemmalla! Kuvan värit hämää ja oikeasti ne on ihan kirkkaan väriset :)siiri 012 Käsintehty tiedye toppi markkinoilta ja ihanan rennot shortsit Garage-liikkeestä. Sieltä oli myös ylemmän kuvan farkkushortsit. Ehottomasti uus lemppari liike. siiri 026 Valkonen pitkähiainen Vancouverin Hollisterista. Paidattomista hyvännäköisistä miehistäkään ei ollu valittamista. Hollisterilta ihan hyvä myyntikikka. Sitten pari jotain normaalia t-paitaa, jotka ostin lähinnä lastenhoitopaidoiksi jostain halppiskaupasta. Vipan paidan sain mun Kanadalaiselta kaverilta.
siiri 030
Turistipaitoja Tofinosta ja Victoriasta.

siiri 059
Forever21
siiri 018
Tän farkkuliivin löysin aivan söpöstä hipster kaupasta. Niitä on ympäri Kanadaa, mutta en millään muista nimeä... siiri 021 Cath Kidstonin kangaskassi Heatrown lentoasemalta siiri 031 Ted Bakerin laukku myös Lontoon lentoasemalta siiri 023 Tää on taas sieltä samasta söpöstä kaupasta jonka nimeä en muista siiri 036siiri 048 siiri 049siiri 051 En ymmärrä mikä korumania mulle tuli mutta toin koko reissulta mukanani ison kassillisen korviksia, kaulakoru yms. Ja miten halpaa siellä olikaan! Korvikset saatto maksaa 50 senttiä. siiri 045 Nämä hopeakorvikset löysin Filberg festivalseilta, jossa käytiin hostäidin kanssa. Oisin voinu ostaa koko paikan tyhjäksi. Koko paikka täynnä aivan ihania käsintehtyjä korviksia. Käsintehdyt on kuitenki aika kalliita ja siksi piti hillitä itsensä siiri 024 siiri 057 siiri 040 Jeejee siinä oli ne ostokset :) Toivottavasti tykkäsitte. Musta oli ihana kirjottaa ihan uuden ilmeen saaneeseen blogiin!
Ainiin ja loppuu vilä viime viikon kirppislöydöt täältä Suomesta. siiri 002 Hyvää yötä, palaillaan taas0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu