Aupairin arkea

7/11/2014

Arki lasten kanssa alkaa jo sujua muitta mutkitta. Aika menee nopeaa ja tuntuu että päivät alkaa käymään vähiin. Toivoisin niin kovasti, että voisin jäädä tänne vähän pitemmäksi aikaa. Velvollisuudet Suomessa kutsuu ja kai se on pakko mennä suorittamaan lukio loppuun :) Ja kavereitakin alkaa olla jo ikävä. Mutta palaan tänne varmasti vielä joskus! Viimesistä viikoista otetaan kaikki irti! Canada 176muokattu Canada 162Työpäivien aikana käydään lasten kanssa kävelyllä ja nautitaan ihanista ilmoista. Työnä tää on tosi rento, mutta kyllä illalla uni maittaa. Näitten kahden kanssa saa juosta koko päivän haha. muokattu Canada 205 muokattu Canada 198muokattu Canada 199 muokattu Canada 195 Tää meidän talo on maailman sulosin. Vaikka se onkin jättimäinen ja kaikki robotti kodinkoneet löytyy niin musta on ihana huomata, ettei täällä oo tapana kehuskella tai mässäillä rahalla. Jenkeissä törmäsin siihen valitettavan monesti. Mulla on tämmönen söpö pikkunen huone, jossa saan olla ihan omassa rauhassa :) muokattu Canada 204muokattu Canada 203 Pihalla on tilaa leikkiä ja nauttia auringosta. Canadan ilmasto yllätti täysin...olin jotenki aatellu että täällä olis jokseenki kylmä tai ei ainakaan lämpimämpi mitä Suomessa, mutta olin pahasti väärässä. Lämpömittari näyttää joka päivä ainakin 30 astetta. muokattu Canada 201Untitled
Shoppailutki on ihan hyvällä mallilla. Huomenna kävästään päiväreissu Victoriassa, Vancouver Islandin pääkaupungissa, josta löytyy kyllä kaikkea kivaa.

En vieläkään pysty uskomaan kuinka kaunista täällä voi olla. Eilen käytiin Neckpoint parkissa, joka on siis semmonen mielettömän iso luonnonpuisto. Kuvia tuli räpsittyä hyvän verran kunnes akku loppu... Edes kamera ei pysty kuvamaan maisemien ihanuutta tarpeeksi hyvin. Pieni kävelyreissu noissa maisemissa ja koko mieli tuulettuu ja sitä on kuin uus ihminen.
muokattu Canada 305 muokattu Canada 293 muokattu Canada 288 muokattu Canada 268 muokattu Canada 264 muokattu Canada 231 muokattu Canada 217 Canadan luonto kieltämättä muistuttaa vähän Suomea, mutta kaikki on vaan isompaa. Puut on ihan jäätävän kokosia ja korkeita vuoria on kaikkialla. muokattu Canada 276 muokattu Canada 260 muokattu Canada 259 muokattu Canada 213 Nyt pitää mennä herättämään lapset päikkäreiltä, palaillaan taas!
Moikka!1 kommenttia:

11. heinäkuuta 2014 klo 7.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi vitsi näyttää kyllä niin ihanalta :) nauti!!! - Riinieee

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu