I'll tell you my sins and you can sharpen your knife

2/09/2015

Viime postauksessa mainitsin noista musiikkikiireistä. Musadiplomin tekemiseen käytettiin Sandyn kanssa useita päiviä ja tunteja, mutta lopputulos oli ehottomasti sen arvonen. Konsertin tunnelma oli mitä parhain ja ramppikuumekaan ei ollu ylitsepääsemättömän paha. Täpötäysi sali ja hyvä fiilis jäi päälimmäisenä mieleen :) Sandyn ja mun yhteiset musailut on poikinu myös muita keikkoja, kuten meidän kuvisopen valokuvanäyttelyn avajaiset galleria Koomassa aikasemmin tänä talvena. Ja viimeviikolla oli kuvataiteenlukiodiplomi-näyttelyn avajaiset Valveella. Siellä esitettiin kolme biisiä meidän musadiplomi kokonaisuudesta. Mun suunta vaihtuu pian Helsingin puolelle, mutta Sandyn ja mun musailut jatkuu, vaikka toiselta puolelta Suomea se on varma ;)  
valvevalve7valve4valve6valve2valve3valve5
 Jos ootte Valveen lähistöllä, niin käykää ihmeessä kattomassa kuvataiteendiplomi-näyttelyä!  Siellä on aivan älyttömän hienoja töitä!

  Diplomikonsertista mulla ei oo yhtään kuvaa, mutta meidän uskomattoman hieno keikkajuliste pitää jakaa teijän kans. Se on täysin Sini-Sofia Korkeakankaan alaa samoten kuin tuo käsiohjelman sisäsivu :)

juliste2 (1)käsiohjelma-sisältö

Ja jos et oo meidän konsertista mitään nähnyt tai kuullut, niin tässäpä pieni maistiainen:0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu