American Diaries: Disaster in New York

2/11/2017


15802758_918000428336112_8514292779034083328_n(1)

Amerikan reissulta kotiuduttu! Arki on alkanut taas pyöriä normaalisti, jet lagi ei tällä kertaa koskaan iskenytkään ja olo on muutenkin kuin uudesti syntyneellä. Hassua miten lomailu ja maailmalla olo virkistää niin, että elämän iloa löytyy taas vaikka muille jakaa. Tosin seuraava reissu on jo mielessä, etenkin sillon kun Suomen talven pakkanen puree poskia.

 Kaiken kaikkiaan USA:ssa tuli vietettyä reilu kolmeviikkoa seilaten Nyc-Pittsburg-Butler väliä edestakaisin. Jostain syystä tämä oli tähän mennessä kaikista mahtavin ja parhain reissu ikinä! Huomasin ilokseni, että neljän vuoden takaiset ystävyyssuhteet olivat tallella ja kaikkien kanssa jatkettiin siitä mihin jäätiin. Jenkkeihin palaaminen vaihtovuoden jälkeen avarsi minulle ihan uuden, paljon positiivisemman käsityksen Amerikasta ja amerikkalaisista. Vaihtovuoden jälkeen suorastaan pursuin jenkkivihaa enkä koskaan voinut kuvitella palaavani sinne. Vaihtarivuoden ystävyyssuhteidenkin ajattelin olevan "feikkejä" muun amerikkalaisen kulttuurin tavoin. Ilokseni havaitsin ylläolevat väittämät aivan vääriksi. Sattuman kautta löysin tieni takaisin Butleriin ja tapasin neljän vuoden takaisia ystäviäni, jotka kaikki ottivat minut avosylin vastaan.
Jollain tapaa sain rauhan sydämeeni ja pystyn nyt katsomaan vaihtovuottani paljon positiivisemmassa valossa. Kaikella on siis tarkoitus!

Alkuperäinen suunnitelma oli, että lennän Nykiin, jossa vietän viikon erään tutun kanssa ja siitä jatkamme hänen luokseen Bostoniin. Viimeiseksi viikoksi olin menossa bussilla Bostonista Butleriin. Tämä henkilö kuitenkin osottautui epäluotettavaksi ja päätin ottaa käyttöön plan B:n. Matkustin bussilla Nykistä Butleriin heti seuraavana päivänä saapumisesta. Vietin seuraavat kolme viikkoa entisen hostperheeni luona sekä välillä ystävien luona yöpyen.

Näistä kolmesta viikosta tulossa lisää postauksia :) stay tuned!
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu