Hello september

9/15/2013

muokatutmuokatut 2
(mekko ja neule H&M ja Bulaggin laukku 85e Oulun Laukkumaailmasta)

Moi! Vihdoin toimii mullaki taas blogger ja voidaan palata ihana bloggaamisen pariin. Vaikka okei, ei se nyt koko syy mun hiljaiseloon oo ollu...on vaan yksinkertasesti ollu liian monta rautaa tulessa. Koulu, työt ja autokoulu on täyttäny mun kalenterin niin, että sosiaaliselle medialle ei vaan löytyny aikaa haha. Kaikki kaveritki on ollu tosi kiireisiä kirjotusten ja kaiken muun kanssa ja tuntuuki, että en oo nähny ketään pitkään aikaan.
 Monet takasin tulleet vaihtarit on sanonu, että ei niitä kavereita mihinkään menetä sen vaihtovuoden aikana ja itelläki oli alussa ihan samat fiilikset, kun kaikki halus nähä takasin tullutta vaihtaria pitkästä aikaa. Nyt voisin kuitenki allekirjottaa vähän eri fiiliksiä. Harmittaa välillä tosi paljon olla viellä lukion toisella ku kaverit nauttii abien helpoista lukkareista. Koulussaki näkee joskus harvoin joitaki kavereita sillain, että ne ehtii ehkä moikkaamaan. Tottakai osa syynä on ne tulevat kirjotukset ja jospa se tilanne tästä muuttuu sen jälkeen. Mutta tuntuu vaan että mut on ihan unohdettu ja vaihtovuodestaki alkaa välillä tulla paskoja fiiliksiä, että oliko se nyt niin viisas juttu. Toisaalta monista muistoista on välillä ristiriitasia ajatuksia ja fiilis aina vaihtuu! Hassua miten iso osa mun elämää se jenkkivuosi olikaan. Kiitän onneani, että meijän koulussa on viime vuonna vaihossa olleita niin monta! Meistä on tullu kiva porukka ja onneksi löytyy vertaistukea :)4 kommenttia:

16. syyskuuta 2013 klo 21.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

abien "helpot lukkarit"? Ehkä joillakin on näin, mutta osa painaa vielä 6-7 kurssin jaksoja menemään ja samaan aikaan koittaa lukea kirjotuksiin. Onko ihmekään jos aika jää vähälle, kun koittaa panostaa asiaan, joka vaikuttaa pidemmällekkin tulevaisuuteen? nauti sinä siinä 2 vuodesta nyt, itsekin palaisin mielelläni siihen huolettomampaan fiilikseen vielä:) eiköhän sun kavereillaki riitä aikaa tän kiireisen alkusyksyn jälkeen :)

 
17. syyskuuta 2013 klo 22.42 , Blogger Siiri kirjoitti...

Hyvä pointti! Tai ehkä se on vaan sitte ne mun kaverit joilla on helpot lukkarit :) Kaikilta oon kuullu, että kakkosvuosi on se raskain, Onneksi mun ei vaihtovuoden hyväksiluettujen kurssien takia tarvi paljoa stressata ei kakkosvuodesta, eikä abivuodestakaan.

 
21. syyskuuta 2013 klo 18.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei vaikka ootkin ollut nyt vaihossa niin lähes jokaisessa postauksessa on vaan juttua siitä! tiijän ihan tasan että se on rankkaa mutta koittaisit ees kertoa jostain muusta, missä on se ihana siiri joka aina istuu coffarissa ja tekee ihania asupostauksia :)

ja abivuosi ei todellakaan oo helppo vaikka oiskin kui vähän kursseja!!

 
24. syyskuuta 2013 klo 22.13 , Blogger Siiri kirjoitti...

Tarkoituksena ei ollu sanoa abien elämää helpoksi vaan niiden lukkareita :) oon varma, että kirjotuksiin lukeminen on raskasta!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu