Start now, not tomorrow

6/25/2013

Heippa! Uus postaus, sitten jälkeen syyskuun...haha tuntuu ihan hassulta. Tälle blogille alko uusi aikakausi saman, mutta henkisesti ihan eri kirjoittajan kanssa. Myös mun elämässä on alkanu uus erilainen kausi. Vaihtovuosi Jenkeissä kyllä avarsi maailmankuvaa ja muutti ajattelutapaa ihan uuteen uskoon, jonka takia katon jotenki koko maailmaa aivan uusin silmin. Kaikki vuoden aikana tehdyt muistot ja uudet kaverit piti jättää sinne ja oppia jatkamaan elämää täällä Suomessa. Jet lag iski paljon pahempana mitä olisin ikinä kuvitellu ja siitä kärsin vieläki näin kahen viikon jälkeen. Mikään ei vaan tunnu miltään, kavereiden näkeminen väsyttää ja ajatukset on ihan omissa maailmoissa. Pahempi tää kulttuurishokki oli Suomeen tultaessa ku Jenkkeihin menessä. Kaipuu jenkkiperheen luokse on kova ja ens kesänä olis jo tarkotus palata sinne viettämään kolmeviikkoa kesälomasta. Miten maksan lentoliput, se on sitte toinen seikka, joka on vielä miettimättä. Rauhallisin mielin alan rakentamaan uutta elämää Ouluun ja pikku hiljaa pääsee Candyliciouski vauhtiin. Kamera on vielä matkalla Jenkeistä ja sen takia saatte tyytyä "joka blogissa näkyviin massa iPhonekuviin". Toivotaan, että Nikon tulee ehjänä kotiin.
 Kiitos teille, jotka ootte jaksanu ootella mua kotiin ja ootte tukenu mun vaihtovuotta! UntitledUntitledCan duplicitousCan duplicitousCan duplicitousCan duplicitousCan duplicitousCan duplicitousCan duplicitousCan duplicitous3 kommenttia:

25. kesäkuuta 2013 klo 19.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

i'm glad you're back!

 
2. heinäkuuta 2013 klo 9.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla! :-) Miten muuten pääsit Clamos Studion listoille?

 
2. heinäkuuta 2013 klo 14.18 , Blogger Siiri kirjoitti...

Oi kiitti! Siitä on siis jo niin kauan aikaa, että en ees kunnolla muista. Kävin Helsingissä tekemässä mallikansion ja sitte Clamos lähetti viestiä, että haluais mut listoille. Eipä tuolta oo pahemmin mitään töitä tullu haha...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu