Where are the plans we made for two?

7/24/2012

Moikka!
Ihanaa vihdoin selvitty kotiin ja palkkaki on jo kilissy tilille. Aamunen fiilis oli sanoin kuvaamaton. Sai nukkua pitkään ja kipsiä sen jälkeen takapihalle ottamaan aurinkoa. Kotiruoka maistu ehkä parhaimmalle ikinä! Ja Ilonan jutut tuntu ihan yhtä hölmöiltä ku kuukausi sitte.
Viimenen työpäivä oli historiallisen ällöttävä ku joku kaljamahanen rekkakuski kävi luennoimassa maksullisten naisten kätevyydestä ja tarjos samalla töitä.
Huomasin, että oon ollu koko kesän vaan menossa paikasta toiseen enkä oo kerenny pysähtyä kertaakaan ihan vaan olemaan kotona perheen kanssa. Nytki mulla on vaan paripäivää aikaa olla kotona kunnes perjantaina lähetään Ilonan kanssa kohti Helsinkiä. Sieltä tullessa on Suomiaikaa jälellä enää reilut pari viikkoa. Päätin itelleni, että otan niistä viikoista kaiken irti sekä kavereitten, että perheen kanssa. Ei vaan sillain, että äiti lähtee aamulla töihin ja sillon kun se tulee nii mä lähen samalla oven avauksella omiin menoihini ja tuun vasta illalla kun se jo nukkuu.
Mutta nyt oikeeseen asiaan! Eli tuunailin taas vähän uutta kesävaatetta itelleni niistä aikasemmin kirpparilta löydetyistä Leviksen farkuista.Tuhosin jonku vanhan pöytäliinan ja ompelin sen käsin noihin shortsien etumukseen kiinni. Jos joku miettii, että missä välissä tuo kerkeää tuommosia tekemään nii vastaus on yöllä. Silmät ristissä vedin viimesiä pistoja, mutta lopputulos on onneksi ihan okei :) Vai mitä ootte mieltä?
PhotobucketPhotobucketPhotobucket4 kommenttia:

25. heinäkuuta 2012 klo 0.07 , Blogger essi kirjoitti...

Hui apua, on tosiaan huvennu siun Suomi-päivät vähiin! :O Muistan ku katoin tosta sivupalkista tota STS:n juttuu sillee "Onhan noita päiviä sillä vielä 97" ja nyt niitä on 22 o__O Kunpa mieki pääsisin vaihtoon... :D Ihanat nuo sortsit! :)

 
25. heinäkuuta 2012 klo 13.48 , Blogger Siiri kirjoitti...

Niimpä ne päivät hävis vaan ihan yhtäkkiä! Mulla niin iskee hepuli kohta :DD Voithan sä aina mennä vaikka yliopistosta tai aupairiksi :) Kiitos essi!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 18.25 , Anonymous Anni kirjoitti...

Tosi kivat shortsit. :))

 
2. elokuuta 2012 klo 18.37 , Blogger Siiri kirjoitti...

ai kiitos! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu