Päivä lappalaisten keskellä

6/25/2012

Yritän tässä kirjotella postausta, vaikka serkku roikkuu niskassa ja toinen käy välillä lyömässä, koska en suostunu enää pelaamaan Monopolia.
 Mutta nii otin tänään aamulla kameran mukaan, jotta voisin tutustuttaa teitä paremmin mun arkipäivään kylmässä lapissa.

 Aamulla oli herätys kello 8, jollon kävin vaan nopeesti varaamassa lääkäriajan ja menin vielä pariksi tunniksi nukkumaan :)Photobucket Aamutoimien jälkeen lähin ajamaan pyörällä työpaikkaa kohti.Photobucket Matkalla hoksasin, että pyörän renkaista oli lähteny ilmat sekä eestä että takkaa... Ajoin sillä kuitenki loppuun asti ja otti kieltämättä vähän lujille. Aamu ei ehkä alkanu ihan parhaimmalla mahollisella tavalla. Ranskalaisten kanssa oli vähän ongelmia ku ne ei meinannu oikeen sulaa, mutta aina hätä keinot keksii! Photobucket Tänään oli onneksi vaan kaheksan tunnin päivä, mutta sitäki raskaampi. Asiakkaita oli aivan älyttömästi ja osa niistä puhuu aina niin mukavia. Yks ehotteli yhtä jos toista, mutta en oikeen lämmenny ja toinen taas selitti kuinka kannataa otaa poromies, koska niillä on kuulemma rahaa... Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket Huhhuh seittemältä pääsin vihdoin pois! Olin luvannu lapsille, että teen töitten jälkeen suklaamoussea, paria vastapalvelusta vastaan tietty. Ovelasti menin sieltä mistä aita on matalin ja ostin valmista suklaajauhoa, joka piti vaan sekottaa maitoon ja ihan hyvin tuo näytti maistuvan :DD Photobucket Photobucket Olin ihana ja suostuin vielä leikkimään vähän aikaa nukketalolla. Photobucket Suunnilleen noin tylsältä mun päivä näytti. Illalla oli tarkotuksena tehä jotain kivaa paikallisten kanssa, mutta sainki hälytyksen aamuvuoroon nii se meni sitte siinä.
 Nyt on ihan pakko mennä nukkumaan! Hyvää yötä :)3 kommenttia:

26. kesäkuuta 2012 klo 1.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi meet lääkäriin ja ootko sinkku

ps ihan kiva blogi

 
26. kesäkuuta 2012 klo 15.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heii, onko sulla hygieniapassia?:)

 
26. kesäkuuta 2012 klo 18.20 , Blogger Siiri kirjoitti...

Kiva kuulla! Oon tällä hetkellä sinkku :) ja lääärikäynnin syyt jätän mielelläni kertomatta vaikka ei oliskaan mitään vakavaa.

Itseasiassa varsinaista hygieniapassia en oo suorittanu, mutta kaks vuotta sitte ku alotin nämä työt niin mulle pidettiin semmonen ohjeistus/koulutus, joten työpaikan hygienia asiat on kyllä täysin kunnossa :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu