Metsäkuteet

6/15/2012

Photobucket Photobucket Photobucket Nyt on kunnon kamppeet tulevaa Utsjoki-kuukautta varten! Siltä kannalta oon siis valmis, mutta henkisestä puolesta en niinkään olis varma... Torstaina suunta kohti pohjoisinta pohjoista ja ahkera työnteko saa alkaa, jotta pääsen Amerikkaan hyvillä mielin. Ja Juhannuksenahan on vielä tuplapalkka eli en valita! Eiköhän sillä jo muutamat Starbucksin kahvit saa :D
 R-collectionin anorakki tulee varmasti tarpeeseen nimittäin Utsjoen ilmat ei oo ihan samaa luokkaa mitä täällä. Viime kesänä taisi olla yks 20 asteen päivä sen kolmen viikon aikana minkä olin siellä. Voitte kuvitella kuinka tanssin ilosta tuona päivänä. Nuo farkkushortsit ei ihan kuulu joukkoon vaan ne on lähinnä niitä viimesiä hellepäiviä varten, joista tuun vielä nauttimaan ennen vaihto-oppilasvuotta :)

Tunnisteet:7 kommenttia:

15. kesäkuuta 2012 klo 19.58 , Blogger jassu kirjoitti...

tullee niin nostalgiat tuosta anorakista!!!! mulla oli just samanlainen 10v sitte. ihana <3 (voit antaa ton mulle ku lähet jenkkeihin)

 
15. kesäkuuta 2012 klo 20.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitatko blogia Utsjoeltakin? Miten muuten oot aina siellä kesätöissä ja millä palkalla? (:

 
15. kesäkuuta 2012 klo 20.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiiätkö jo mihin päin usa:ta meet?:)

 
15. kesäkuuta 2012 klo 20.44 , Blogger Siiri kirjoitti...

Jassu 10 vuotta sitte!?! Ja mitä tää kertoo...näytän 7 vuotiaalta.Ootapa minkä näkönen se on ku tuun takasi...iha grillimajoneesissa ja metsän mudassa. Otatko sitte enää :DD

Ano: Joo tottakai kirjottelen sieltäki! Ja meen Utsjoelle aina kesäsin just nimenomaan sen älyttömän hyvän palkan takia, joka jääköön salaissuudeksi ;)

Ano: Een tiiä vielä ja sen takia meinaaki kärsivällisyys pettää, koska haluaisin jo tietääää! Mutta jännityksellä ootan :)

 
15. kesäkuuta 2012 klo 22.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä sää utsjoella? :O Millasta työtä? Poroja paimentaa? ;)

 
15. kesäkuuta 2012 klo 22.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis minkälaista työtä teet siellä?

 
15. kesäkuuta 2012 klo 23.34 , Blogger Siiri kirjoitti...

Jooo oliski porojen paimentamista nii olisin edes vähän innostuneempi :D Oon siis grillissä töissä ja siihen nyt kuuluu kaiken näköstä erilaista hommaa maan ja aivaan väliltä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu