Now you bring it up, I'm gonna ring it up

7/26/2012

Hey oh keskiviikkona Tampereella räjähtää ku nämä tytöt lähtee popittaan Red hot chili peppersiä Ratinan Stadionille! Tätä matkaa on niin kauan ootettu ja vihdoin saan kruunata mun kesälle unohtumattoman lopun! Huomenna siis Helsinkiin, jossa hoidetaan muutamia oikeitaki asioita kuten viisumin noutaminen ja käydään tietty lintsillä ynnä muuta hauskaa. Luvassa myös aikasia herätyksiä kirppashoppailun takia ja auringon palvontaa Stadikan kuumilla kallioilla. Vanhassa leffateatterissa vois käydä tunnelmoimassa ja Kallion vintageputiikit pitää ehottomasti kiertää. Lista jatkuu loputtomiin. Reissun kohokohta on kuitenki keskiviikkona, jollon RHCP astuu lavalle ja mä sekoan. Tänä yönä fiilistelen vielä kaikki lempparibiisit, jotta osaan varmasti keskiviikkona laulaa mukana. Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Ja kiitos huipulle Jassulle Amerikkatuliaisista! Victoria's secretin piparmint...ei vaan pippuripastilleja joitten jälkeen suu on aika tulessa :DD Ja aivan ihanat sulkakorvikset. Kiiiiitos!

Ps. STS:n valmennusviikonlopussa haastateltiin vaihtareita ja kuvattiin viikonlopun ohjelmaa. Nyt noista kuvailuista on tehty video, jonka linkkasin tuohon niin kattokaahan ihmeessä :) Hyödyllistä tietoa vaihtovuotta miettiville.

Tunnisteet: , ,3 kommenttia:

27. heinäkuuta 2012 klo 0.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vitsi toi valmentautumistilaisuus oli varmasti mukava :)! harmittaa ku omalla järjestöllä ei ollu mitää isompaa, ku sellanen nopee tilaisuus :// Toivottavasti saadaan kumpiki perheet kohta :))!

 
27. heinäkuuta 2012 klo 12.19 , Blogger Siiri kirjoitti...

Ei STSlläkään oo ennen tommosta ollu mutta nyt oli niin paljon lähtijöitä tai jotain nii ne piti tommosen :) En tiiä mitä sitte tapahtuu ku mulle soitetaan perhetiedoista...talo varmaa hajoaa ku hypin onnesta. Pidetään peukkuja :)

 
27. heinäkuuta 2012 klo 12.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo itekki varmaan kiljun iha onnessaa jossai ihmislauman keskellä... :D mutta sais ne kyllä tulla jo :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu