Pick a part, you dream it up

7/05/2012

Photobucket Photobucket Photobucket Nyt haluttais jo kotiin... Kaikista raskaimpia työpäiviä on nämä, jollon ulkona on lämmin ja aurinko paistaa. Jännetupentulehdus uhkaa oikeaa kättä, joka on pyörittäny sen verran monta jätskipalloa, että menin jo laskuissa sekasi. Tänään grillillä kävi Idolstuomari ja eilen joku iskelmälaulaja niin siitä se vasta riemu repes ku täälläki tapahtu kerranki jotain :DD Oon niin väsyny, että aivot raksuttaa tyhjää...Päässä kuuluu kassakoneen piipitystä ja vaatteet haisee rasvalle.6 kommenttia:

6. heinäkuuta 2012 klo 0.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä valita kokoajan! Keskity niihin mukaviin asioihin joita siellä on! Ja älä sano että ei oo, pitää vaa kattoo maailmaa uusin silmin! :)

 
6. heinäkuuta 2012 klo 18.46 , Blogger Siiri kirjoitti...

:D:D sorii mutta 12h työpäivän jälkeen ei vaan aina jaksa aatella positiivisesti

 
8. heinäkuuta 2012 klo 19.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on kiva blogi! :) toinen anonyymi puhui kyllä musta ihan asiaa, oikeesti ihan kaikesta mitä tekeekin saa mukavaa kun vaan suhtautuu oikealla asenteella ja nauttii pienistä kivoista jutuista :)

 
8. heinäkuuta 2012 klo 22.42 , Blogger Siiri kirjoitti...

Oi kiitos :) Mm aivan oikeassahan te ootte. Jos vähänkään tuntee mua paremmin niin tietää, että oon just semmonen ihminen joka repii asiasta ku asiasta hyvää. En vaan oo mikään innokkain työntekijä ku haluaisin vaan maata rannalla ja nähä kavereita, mutta pitäähän sitä välillä tienatakki.

 
12. heinäkuuta 2012 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sano jatkossa lapsia vain lapsiksi, kiitos (kakara on negatiivinen sana)

 
13. heinäkuuta 2012 klo 18.08 , Blogger Siiri kirjoitti...

Kiitos vinkistä, mutta tuollasessa lauseyhteydessä missä sanaa käytin niin mun mielestä sen käyttäminen on ihan okei :) Eli hyvässä mielessä tuun käyttämään sitä vielä jatkossakin.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu