Enjoy the little things

2/25/2014

Joskus monet normaalit arkiset asiat unohtuu ja niihin ei muista kiinnittää yhtään huomiota. Juoksee vaan pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja unohtaa etsiä onnellisuutta lähempää. Helsinginreissun, kavereitten näkemisen, koulun ja monen muun jutun takia oon kiitäny stalasissa kaikkialle ja mm. keittiön uus remppa ja äitinostamat ihanat kukat on jääny kokonaan huomaamatta. Tänään istuin alas keittiöön syömään kerranki sillain, että oikeesti istuin pöydän ääressä enkä tehny läksyjä tai ahminu ruokaa samaan aikaan bussipysäkille juosten. Keittiö oli saanu kokonaan uuden ihanan keväisen ilmeen ja äiti oli ostanu taas tavalliseen tapaansa tulppaaneja. Meidän perheessä ensimmäiset tulppaanit ostetaan sillon ku aurinko on vielä ylhäällä koulusta tullessa ja lumi on sulanu pihatieltä. Kevät on parasta aikaa. Tuntuu, että ihmiset herää kaamos koomastaan ja puhkeaa kukkaan. Sen voi aistia ihan yleisestä ilmapiiristä ja omasta mielialasta :) Vaikka voiko tuota vielä edes sanoa kevääksi ku ollaan kuitenki helmikuussa vasta? No en valita!

Ps.Pirtee baarilaukku löyty Cubuksesta ja lasit+vyö H&M:ltä. Fatiman käsi koru oli yllätyksellisesti ainoa Helsingin reissun ostos.2 kommenttia:

1. maaliskuuta 2014 klo 11.05 , Blogger Alma kirjoitti...

Olipas ihanan piristävä teksti Siiri! :)Pitäis itekki enemmän tajuta nauttia niistä arjen normaaleista jutuista ku ne meinaa välillä unohtua

 
2. maaliskuuta 2014 klo 21.23 , Blogger Siiri kirjoitti...

Oi ihana kuulla Alma! :3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu