I don't quite know how to say how I feel

5/10/2012

1.Mikä on ilahduttanut sinua tänään?
Varmaanki tuo ihana aurinko, josta nautittiin koulun jälkeen Rotuaarilla :) Photobucket 2.Mitä sellaista teit eilen, mitä et aio tehdä tänään?
Menin liian myöhään nukkumaan ja nukuin aamulla pommiin... Photobucket 3.Kenen seurassa viimeksi kävelit ja missä?
Varmaan Ilonan tai Sandyn kanssa kaupungilla tai sitte Martan kanssa kahvakuulassa, mutta en kyllä tavallaan tiiä, että lasketaanko sitä kävelyksi :DD Photobucket 4.Mikä oli vuoden 2010 kohokohta?
Se koko kesä! Ripari, uudet ihmiset ja ihana Norjan reissu.
5.Mitä piirrettä arvostat muissa ihmisissä?
 Mä en vaan yksinkertasesti tuu toimeen liian itsekeskeisten ihmisten kanssa eli semmosta muitten huomioon ottamista ja epäitsekkyyttä. Tottakai saa ajatella itteäänki ja välillä pitää, mutta on monia tilanteita, joissa nimenomaan pitäis kattoa muutakin kun vaan sitä omaa napaa. Pieni rentous ja hauskuuskaan ei oo pahitteeksi :) Photobucket 6.Mikä on lempipiirteesi itsessäsi?
Ehkä se pirteys ja ilosuus, joka on kieltämättä viimeaikoina ollu hukassa, mutta kesä tullee ja tuo sen varmasti taas mukanaan. Oon yleensä elämää rakastava ja siitä kaiken irti ottava ihminen!
7.Jos sinun pitäisi vaihtaa radikaalisti tukkatyyliä, millainen uusi tyylisi olisi?
Hoohoo sellanen vaaleanpunanen Katy Perry tukka, josta oon jo pitkään unelmoinu, mutta jota tuskin koskaan tuun toteuttamaan! Photobucket 8.Lempiviikonpäiväsi ja miksi?
 No perjantai...tarviiko perustella? Tykkään tavallaan keskiviikostaki, koska sillon on lyhyt koulupäivä ja laulutunti!
9. Mitä luit viimeksi tietokoneen ulkopuolella?
 Pyskologiankirja on liian tylsä vastaus nii skippaan sen yli. Luin ennen salille lähtöä nopeesti uusinta Cosmopolitania ja meinasin sen takia myöhästyä. Photobucket 10.Luettele kolme rakkausjuttua tältä hetkeltä
Äitin ostamat keltaset nuupahtaneet ruusut, kaapista kesää varten kaivetut balleriinat ja mummolta saatu synttärikortti :)
11.Suurin haave tälle vuodelle?
Ei, voiei...Näitä on niin paljon. Kaikki tän vuoden haaveet koskee elokuussa alkavaa vaihtovuotta, siihen liittyvää koti-ikävää, uusia kavereita ja ihan uutta elämää siellä Ameriikassa. Yheksi lauseeksi kiteytettynä toivon vaan unohtumatonta ja elämyksellistä vuotta! Photobucket

Tunnisteet:2 kommenttia:

11. toukokuuta 2012 klo 23.30 , Blogger ILONA kirjoitti...

teijän iskä tossa yhessä kuvassa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


iha sun näköne on muute

 
11. toukokuuta 2012 klo 23.40 , Blogger Siiri kirjoitti...

Ai kummassa kuvassa? :DDDD hmmm mitenköhän ton nyt ottais

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu