I close my eyes and the flasback starts

4/26/2012

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Näinä parina päivänä on sattunu taas muutama kiva kommellus!
 Toinen tapahtu eilen ku oltiin Riinan kanssa Coffarissa ja höslättiin siinä kassalla. Se myyjä luuli mua ja Riinaa pariksi...tai ainaki anto ymmärtää, että luuli :DD Ei siis sillä ettäkö lesboudessa olis mitään vikaa, mutta oli tuo vähä hämmentävä tilanne.
Äitin pyörä tuotiin tänään huollosta ja poljin sillä näppärästi salille(oon edelleen katkera sille, joka pölli mun Jopon!!!) Paluumatka ei sitte ollukaan niin näppärä. Kävin kattomassa Martan söppänää koiranpentua ja tulin sen takia jotain ihan ihme reittiä. Siinä tienreunassa oli joku iso monttu, jossa sojotti semmonen keltanen varotus tolppa, jotta kukaan idiootti ei vaan ajais sinne. Olin ilmeisesti vähän omissa maailmoissa ja tottakai vetasin suoraan päin sitä tolppaa... Sitte vielä keksin muka olla extra fiksu ja nopea ja oikasta metästä. Se polku vaan hidasti ku jouduin selvittämään tieni koiranpaskalabyrintistä. Välillä tosiaan mietin, että juokseeko järki täällä päässä ollenkaa! Noo eipähän ainakaan ollu tylsä pyörämatka.
Huomenna aamulla on toooooosi aikanen herätys, koska lähetään ajelemaan kohti Helsinkiä. Päivällä olis tarkotuksena käydä vähän shoppailemassa, mutta vaan sopivan tuhlailun rajoissa. Lauantaina Lahteen ja maanantaiksi kotiin vappua viettelemään. Ihanaa viikonloppua kaikki :)
Ps. Kääntäkääpä bassoradiolle! Isoveli siellä höpöttelee parhaillaan0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu