400

5/26/2012

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Noitten koivujen takia vietän koko eilisen illan sairaalassa, missaan matikan kokeen ja kuljen koko päivän silmä paketissa ja näytän ihan idiootilta. Mitä vielä? Voisko joku ihana tehdä palveluksen ja kaataa kaikki koivut tästä maasta. Sain onneksi vahvat lääkkeet ja homma on pikkuhiljaa hallussa. Lääkäri määräs super väsyttävää antihistamiinia, joten pitäkää peukkuja etten nukaha kesken tän postauksen. Keräsin kaupungilla muutamia katseita ja sain vastailla vähän väliä että "ei mua ei oo lyöty turpaan". Aattelin kuitenkin, että ihan sama mä en pilaa päivääni jonkun typerän silmälapun takia, vaikka Mikun mukaan näytinki aika järkyttävältä. En kuulemma sen takia, että mun toinen silmä oli paketissa vaan siksi, että mulla ei ollu silmämeikkiä...:DD Tuommoset ulkonäölliset jutut on loppujen lopuksi vaan sivuseikka. Pääasia, että saatiin allergia edes vähän kuriin.
Red hot chili peppersin lippu tuli!! Isoveljet ja kaverien äidit on parhaita(Ilona kiiiitos)! Kesästä tulee unohtumaton.
 Leivoin tänään elämäni ensimmäisen mutakakun! Siitä kiitos kuuluu Irikselle, jota ilman olisin tuskin selvinny! Vielä ei olla koemaistettu, mutta tuo näyttää sika hyvältä, vaikka itsesanonki ;)
Hyvää viikonloppua kaikki!
Ps. Oli muten tasan neljässadas postaus! Kiitos teille kaikille lukijoille tästä huikeesta ajasta :)



2 kommenttia:

26. toukokuuta 2012 klo 11.55 , Blogger essi kirjoitti...

Voi ei :( Onneks oot sit jo paremmassa kunnossa!
Ja nams, mutakakku on kyllä oikeesti tosi hyvää! :p

 
28. toukokuuta 2012 klo 0.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä merkkistä lääkettä sait sieltä? :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu