Who said nigts were for sleep

5/17/2012

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Ihan mielettömän ihana päivä! Ihania ihmisiä, lämmin ilma ja huomenna saa vielä nukkua pitkään! Koulupäivä oli lyhyt ja osa siitäki kulu Coffarissa. Koulun jälkeen nautittiin auringosta ja hyvästä seurasta ensi Rotuaarilla ja sitte Torinrannassa, jonka jälkeen tulin viimesellä bussilla kottiin :) Toteutettiin taas Ilonan kanssa yks sponttaani idea ja huijjattiin Saskaa erittäin onnistuneesti ja sitä selvästi ärsytti, mikä oliki tarkotus. Jotenki tällasista päivistä saa voimaa jaksaa vielä sen yhen koeviikon yli ennen totaalista kesäsekoamista. Nyt lähen kuitenki nukkumaan :) Hyvvää miniviikonloppua!10 kommenttia:

17. toukokuuta 2012 klo 21.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos et oikeasti osaa kirjoittaa englanninkielisiä otsikoitasi oikein, oliskohan viisainta vaihtaa suomen kieleen? :--)

 
17. toukokuuta 2012 klo 22.18 , Blogger Siiri kirjoitti...

No ehkei se maailma yhteen H-kirjaimeen kaadu :)

 
17. toukokuuta 2012 klo 22.31 , Blogger ILONA kirjoitti...

Dear Anonymous
En normaalisti jaksa välittää anonyymien kommenteista ellei ne oo itelle tarkotettuja. Mutta nyt sanon. Siiri on kohta lukion ekan vuoden suorittanu, eli lasketaampas, enkkua on tultu opiskeltua sellaset 8 vuotta. Vähän väkiselläkin siinä pinttyy päähän että miten se "yö" kirjoitetaan enkuksi. Tuskin siis taidoista oli nyt kyse, vaan inhimmillisestä virheestä, kyllähän sen tajuaa kun otsikon lukee? Joskus vaan sattuu inhimmillisiä virheitä ja se sormi ei paina tarpeeksi lujasti tietokoneen näppäintä alas ja yksi h-kirjain jää tulematta ja virhe huomaamatta. Joten päde jossain muualla kiitooooooooooos

 
17. toukokuuta 2012 klo 22.36 , Blogger Siiri kirjoitti...

Ilona, sinäpä sen sanoit <3

 
17. toukokuuta 2012 klo 22.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ongelma sun englannin kanssa on kyllä ollut pitkäaikaisempi joten kyse ei ole pelkästään tästä yhdestä H-kirjaimesta. olisiko mahdollista vaikka käyttää sanat suomi-englanti-sanakirjapalkissa tai kysyä edes joltain englannissa taitavalta kaverilta apua? antaa susta itsestäs tökerön ja huithapelimaisen kuvan jos tulee virheitä näinkin helpoissa sanoissa. :)

 
17. toukokuuta 2012 klo 23.19 , Blogger Siiri kirjoitti...

Mm no mä oon aika huithapeli ja kirjotan vähän kiireellä. Niin kun oot varmaan huomannu niin mulla tulee virheitä ihan suomen kielessäki, että se ei nyt oo siitä englannista kiinni. Ja itseasiassa sullakin on aika paljon kielioppivirheitä, että osaatko varmasti suomea tarpeeksi hyvin?

 
17. toukokuuta 2012 klo 23.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tarkoitin huomautukseni ihan rakentavana kritiikkinä ja annoin myös ongelman korjausehdotuksia tuossa mun edellisessä kommentissa että ei siitä pidä suuttua :----) mitä tulee omiin kielioppivirheisiini: asiateksteissä isot alkukirjaimet, pilkkusäännöt ymsyms on välttämättömiä, blogikommentissa niillä ei varmaan kuitenkaan niin paljon ole väliä. lisäksi omilla virheilläni ei varmaankaan ole kuitenkaan niin paljon merkitystä kuin sinun virheilläsi, joka itse kirjoitat blogia, eli tekstiäsi luultavasti luetaan vähän useammin kuin minun kommenttejani.

 
18. toukokuuta 2012 klo 0.35 , Blogger Siiri kirjoitti...

Oikeestaan ne ei ole välttämättömiä. Sehän on ihan kirjoittajasta kiinni. En tiiä mitä blogeja oot lukenu, mutta ainakin mun lukemissa bloggaajilla on harva se päivä kaiken näkösiä kielioppivirheitä. Sanoit aikasemmin, että annan huonon kuvan noilla virheillä. Jos kirjoittaisin täydellistä ja täysin virheetöntä tekstiä, niin sillonhan se kuva vasta vääränlainen oliskin, koska se ei olis mua itteäni.

 
18. toukokuuta 2012 klo 9.00 , Blogger ILONA kirjoitti...

No on kyllä aikamoista analysointia jos ihmisen luonteenpiirteitä voi arvailla kirjotusasun mukaan :DDDDDDDDD c'moooon ehkä kanttis tutustua itse ihmiseen ekaksi. Ei voi maailma kaatua bloggaajan kirjotusvirheisiin! Tai sitten voi, mutta sehän on sulta pois, ei Siiriltä.

 
18. toukokuuta 2012 klo 21.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ku osaa jollain olla tylsä elämä... Metsästetään kaikki yhdessä nyt äkkiä se kadonnut h-kirjain että Siiri saa uskottavuutensa takaisin!
Nauratti - ja kovasti.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu