Bangkok day 2

5/14/2011

Tokana päivänä herättiin ja käveltiin hotellin viereen Black Canyon Coffeen aamupalalle. Mä tilasin suunnattoman hyviä Tuna Sandwichejä! Mentiin muuten Hard rock cafen ohi ja sielläki oli tarkotus käyä, mutta se sitte vähän jäi.
Taksin ottaminen ei oo Bangkokissa niin kauheen helppoa, koska ne alkaa tinkaamaan hinnoista ja yrittää houkutella johonki kangas kauppaan yms. Onnistuttiin kuiteski löytämään rehellinen kuski, joka vei meijät kattomaan temppeliä. Temppeleihin ei saa mennä missätahansa asussa ja ne rajotukset oli oikeestaan tosi tarkkoja. Mä ja moni muukin joutu laittamaan päälle tommoset hassut paidat ja hameet. Mutta temppelialue oli ihan super hieno! Ne rakennukset kiilsi kilometrin päähän ja ku meni kattomaan lähempää huomas, että ne oli tehty kokonaan käsin sellasista pienistä peilin sun muitten lasien palasista. Nostan hattua sille joka on jaksanu liimata niitä.
Thaimaalaiset lapset on nii sulosia! Ne näyttää vähän semmosilta pikku apinoilta :D
Temppelireissun jälkeen oli järkyttävän kuuma ja mentiinki loikoilemaan hotellin poolialueelle. Samalla, kun lillu lämpimässä veessä ja katto oikeelle niin näky satoja kerrostaloja ja pilvenpiirtäjiä.
Hotelli oli kyllä tosi kiva, mutta ehkä vähän semmonen parhaat päivänsä nähny. Se on joskus ollu tosi suosittu, mutta pääsy vähän vanhentumaan. Silti ei valittamista :)

Tunnisteet:5 kommenttia:

14. toukokuuta 2011 klo 20.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi kaupunki on iha tosi SIISTI! Tulee milee joittenki jumalien koti!

 
14. toukokuuta 2011 klo 20.59 , Blogger essi kirjoitti...

Wau. Vähän ihania kuvia! :) Miun yhdellä kaverilla on pikkusisko, joka on adoptoitu Thaimaasta, ja ai se on maailman sulosin kyllä :3 Mie en uskaltais asua tuolla ton vikan kuvan talon ylimmissä kerroksissa :D

 
15. toukokuuta 2011 klo 0.25 , Blogger arttu kirjoitti...

aiai, tonne pitäis kyllä joskus päästä!

 
15. toukokuuta 2011 klo 10.01 , Blogger Siiri kirjoitti...

jep oli kyllä ihan mahtava paikka!

 
15. toukokuuta 2011 klo 20.21 , Blogger laura kirjoitti...

tosi hienoi kuvii ! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu