Bangkok day 1

5/13/2011

Kotiuduttu ollaan! Kuka tyhmä menee vielä 20 tunnin reissaamisen jälkeen suoraa lentokentältä kouluun?! Maijän lennot viivästy parituntia Finnairin ansiosta, mutta saatiin korvaukseksi lahjakortteja 54 euron eestä.
Oli ihana nähä kaikkia piitkästä aikaa ja tuli taas niin kotoisa olo ku 9a:n tytöt tanssi ja nauro siinä vieressä niin ku mitkäki tarhalaiset :D
Oon ihan poikki ja lähenki kohta nukkumaan, mutta teen ensin teille tän postauksen Bangkokin ekasta päivästä.
Me siis saavuttiin sinne aamulla seittemän aikaan paikallista aikaa(siellä on kello 4 tuntia eellä) ja mentiin suoraan taksilla hotellille. Meijän hotelli oli Bangkokin suurin rakennus Baiyoke sky hotel, jossa oli jotain yli 80 kerrosta.Meijän huoneet tais olla kerroksessa 61. Ihanasti alko loma, kun ei saatukaan vielä niitä huoneita vaan piti oottaa muutama tunti. Mentiin siinä ootellessa syömään ja töllistelemään ikkunasta näkyviä maisemia.

Meni siinä muutama minuutti tuijotellessa tuota maisemaa ennen ku tajus, että se on oikeesti totta.
Menin ihan sekasin siitä hotellin buffetista. Niin paljon ruokalajeja, että eihän mulle olis lautasetkaan riittäny! Ah nam nuo lätyt oli niiiin hyviä :)

Vihdoin ja viimein saatin huoneet ja päästiin suihkuun. Mä malttanu nukkua kauaa ja lähettiinki vielä shoppailemaan sellasille markkinoille jotka on vaan viikonloppusin pystyssä.

Heti ekan päivän jälkeen kannoin jo seittemää pussillista ostoksia. Testasin uusia vaatteita ja siinä samalla vähän pelleiltiin Lassen kanssa... Onko mun poseerauksissa jotain vikaa?!


Illalla piti käydä tietty ottamassa kuvia maisemakerroksessa. Hyvä ettei menny pää sekasin noista kaikista valoista sun muista.
Semmonen oli ensimmäinen päivä ja huomenna taas lisää. Näitä kuvia on niin paljon, että mun on vähän pakko kertoa yksittäin eri päivistä.
Ai niin joo! Oli mulla vielä semmosta, että kävin keskiviikkona kampaajalla laittamassa pidennykset ja värjäämässä hiukset. Värjäys, raidat ja pidennykset makso yhteensä 6000 batia eli 150 euroa. En tiiä paljonko tuo olis Suomessa tullu maksamaan, muta veikkaan että vähän halvemmalla pääsin.


Mitä tykkäätte?

Tunnisteet: ,7 kommenttia:

14. toukokuuta 2011 klo 8.52 , Anonymous iina kirjoitti...

NOI HIUKSET SOPII SULLE TOSITOSI HYVIN! :)

 
14. toukokuuta 2011 klo 10.52 , Blogger Siiri kirjoitti...

jes kiva kuulla :D

 
14. toukokuuta 2011 klo 11.27 , Blogger Heidi kirjoitti...

pidemmät hiukset sopii sulle niin paljon paremmin! :)

 
14. toukokuuta 2011 klo 13.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat hiukset! näytät ihan hollywood tähdeltä:)

 
14. toukokuuta 2011 klo 13.09 , Blogger Siiri kirjoitti...

kiitos tosi paljon :) musta itestä vaan tuntuu, että jos ennen näytin 13 vuotiaalta niin nyt näytän ehkä 14 vuotiaalta :D aattelin että ne vanhentais vähän enemmän, mutta viihyn kyllä näissä paremmi

 
14. toukokuuta 2011 klo 15.28 , Blogger Milja kirjoitti...

tosi nätit noi hiukset :)

 
14. toukokuuta 2011 klo 17.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NUO PITKÄT HIUKSET ON NIIN PALJON PAREMMAT, NAYTÄT IHAN SIKA UPEELTA! PIDÄ NUO HIUSLISÄKEET SUN PÄÄSE IKUSESTI! AIVAN UPEA OLET!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu