Swensens

5/06/2011

Teksti voi sitte kuulostaa vahan hassulta, mutta taalla ei oo a:ta tai o:ta pisteiden kera :DD en tiia ymmasitteko. Enka myoskaan loyda kysymysmerkkia tasta thaimaankielisesta nappaimistosta.
Tanaan kaytiin vuokraamassa auto ja yllatettiin porukat valitsemalla super hieno Jeeppi! Miettikaa mika fiilis oli ku ajettiin mutkasta vuoritieta avojeepilla, lampotila oli 35 astetta ja taustalla naky kirkas vesi ja vaalea hiekkaranta.
Mun iho on kertakaikkiaan niin palanu, etta kaikki makaaminen tai olkapaihin koskeminen on tuskaa. Oon kuluttanu montalitraa aurinkovoidetta ja aftersun geelia. Taidan oikeestaan olla aika helpottunu ku paasen sinne Suomen viileaan ilmastoon. Kaytiin myos maailman ihanimmassa jaatelobaarissa! Swensenilla on hiiiirveen iso valikoima kaikenlaisia annoksia ja makuja.
Eilen kaytiin kokeilemassa wakebordausta eli sita etta roikutaan veneen perassa laudan kanssa. Siella vaan oli veneiden tilalla vaijerit :) Oli muuten tosi vaikeeta, mutta kivaa! Niin ja oon koittanu ihan vahan myos tota surffausta, joskin aika huonolla menestyksella. Huomenna otan varmaan semmosen skimbordin(en tiia miten se kirjoitetaan), jolla mennaan ihan veden ja rannan reunaa.
Toivottavasti, ette ihan tylsisty kun en jaksa taalla tuhlata aikaani tietokoneen eessa. Lupaan kirjottaa heti kunnolla ku paasen Suomeen :)
Mulla ei oo taalla kaytettavissa kuvanmuokkausohjelmaa ja photobucketin kutta nuo ei vaan suostu tulemaan oikeen kokoisiksi!! Arsyttava, mutta ei sille nyt voi muutakaan.
Photobucket

Tunnisteet:



3 kommenttia:

7. toukokuuta 2011 klo 1.01 , Blogger ILONA ☮ kirjoitti...

voi siiri rakas! itteäki meinaa sattua ku selitit että kuin sun iho on palanu :(( mut hei! kokeile aloevera -geeliä. sen pitäs auttaa, itellä ainaki on auttanu :)

 
8. toukokuuta 2011 klo 20.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks nogettingaround-blogia ei näytetä enää muutaku kutsuille tai jtn???

 
10. toukokuuta 2011 klo 18.31 , Blogger Siiri kirjoitti...

jeeeps ilona ma laitan sita! <3

aa blogi ei enaa nay, koska tytot ei enaa kirjottele :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu