Wooow mikä kuvasaldo

3/05/2012

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kirpparia, Coffaria ja juoksemista kuuluu tälle päivälle :)
Tarkotuksena oli mennä Bodypumpiin ja olinki jo ovella asti, mutta kauhistuin niistä teräsmummoista niin paljon, että en uskaltanu sisälle asti... Ne nosteli siellä jotain kunnon puntteja valmiiksi alkavaa tuntia varten ja lämmittelivät super isoja hauis-lihaksiaan...eihän tämmönen tytön hempsukka uskaltanu sinne vaan suuntasikin salille juoksemaan.
STS:n blogissa on nyt kyllä jokin hullusti nimittäin saan ihan ihmeellisiä kommentteja! Omasta mielestäni en oo kirjottanu mitään kutomisesta tai Espanjan puhumisesta, mutta silti mulle satelee kasapäin kommentteja, joissa kehutaan jotain ihanaa villasukkamallia, josta mulla ei ole harmainta hajuakaan. Tässä pari esimerkkiä:

"Kids will catch on to the language almost as quickly as they catch on with other things. The trick is to provide them with kid-friendly activities in Spanish that will inspire them to learn the language while having a whale of a time!"

"Hei, ihan pakko kommentoida noita kikkua. Sattui nimittäin tässä pari iltaa sitten, että selasin villapallon arkistoja ja törmäsinsin noihin kukkasukkiin. Näytti tosi kivoilta, jotenkin tuli marimekon kukat mieleen. Ajattelin seuraavaksi kokeilla tehde ne vaikka itselleni joko kukka sukat tai miksei lapaset. Täytyy ensin saada neulottua pojalle toiset sukat armeijaan. Poika heitti toiveen, etteä voit kutoa sukat, jos niissä on nimi, ettei joudu hukkaan. No, minä sitten neuloin sekä etu- että sukunimen villa sukan varteen. Niistä tuli hienot, vaikka itse sanonkin."

Mitä ihmettä mä teen tämän asian kanssa? Joku raasu selittää ihan tohkeissaan kutomiskokemuksiaan, mutta ne meneekin väärään osoitteeseen...0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu